Pernille Gyldensøe´s blog ♥

Pernille Gyldensøe´s blog ♥

Hvorfor blogge?

At blogge er en uvurderlig del af min helingsproces, der formentlig vil være livslang. Mit liv har budt på megen sorg, smerte, kaos, glæde, kærlighed og lys i kraft af min fortid og nutid.

En del indlæg handler om italesættelse af følelserne omkring min opvækst i en dysfunktionel familie. Bloggen bliver også brugt til tankerne omkring, at være mor til et udviklingshæmmet barn med svært behandlelig epilepsi samt mere fredsommelige dagligdags ting.

Jeg er stadig i gang med processen og har valgt, at dele åbent og ærligt her på bloggen om sejrene og nederlagene.

Håber, at du får noget brugbart med på vejen. Du er meget velkommen til at kommentere på indlæggene, hvis du føler for det (også gerne anonymt). Velkommen til ♥

Kort om mig

Kort om migOprettet af Pernille Gyldensøe man, september 10, 2012 15:26:05

Ved siden af mit firma www.smukthjem.dk, hvorfra jeg sælger gamle romantiske møbler og nyt brugskunst, har jeg viet en stor del af mit liv til min hjertesag for andre seksuelt misbrugte og voldsramte ved at bryde tavsheden, deltage i af-tabuisering og være i dialog med politikere og meningsdannere.

På min anden hjemmeside www.smuktliv.dk finder du information og links til hjælp, hvis du selv eller en pårørende har været udsat for overgreb eller vold.

Min selvbiografiske bog "Farvel, negative sociale arv" kan bestilles på mail til info@smuktliv.dk Bogen koster kr. 60 + porto.


Ønsker du at følge min blog, kan du klikke på det orange RSS feed ikon nederst i højre side. Klik på "Indlæg" og "Abonner på dette feed".

Følg mig også på Facebook-siderne

Mere politisk fokus på overgreb mod børn

samt

Pernille Gyldensøe - Forfatter til "Farvel, negative sociale arv"

og besøg gerne min nye hjemmeside www.usynligear.dk - Et levende site om seksuelle overgreb, vold og dysfunktionelle familiemønstre.

Vi er voksne overlevere, pårørende og fagpersoner, som ønsker at bidrage med et nuanceret og respektfuldt billede af senfølge-problematikkerne. Sitet opdateres løbende med nye artikler og videoklip ud fra det personlige og faglige perspektiv.

Har du nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig på info@smuktliv.dk

Kærlig hilsen
www.smuktliv.dk
www.smukthjem.dk
www.usynligear.dk

Pernille Gyldensøe  • Kommentarer(4)

Fill in only if you are not real

Følgende XHTML-tags er tilladt: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS og Javascript er ikke tilladt.
Oprettet af Pernille Gyldensøe man, oktober 08, 2012 15:08:00

Tak for link, jeg vil læse på din blog og følge dig. Dejligt, at høre du fik god hjælp ved Røde Kors efter det første overfald. Jeg har kun hørt godt om deres krisehjælp. Jeg håber, at du lander på benene igen ovenpå det hele. Kh. Pernille

Oprettet af Saskia tir, oktober 02, 2012 22:08:02

Hej igen,

Jeg prøvede at finde et lidt mere "rigtigt" sted, men skriver linket her: altforfamilien.blogspot.dk

Jeg har valgt at skrive i min blog anonymt, da det er et rart frirum. Det gør mig ondt, at du oven i alt det andet også er blevet overfaldet senere i livet. Men som skrevet tidligere, så har du simpelthen et beundringsværdigt drive. Jeg fik krisehjælp fra Røde Kors efter første overfald, som var et røveri. Det var en helt fantastisk hjælp, og jeg vil rigtig gerne selv arbejde frivilligt for andre ofre om nogle år. Dér har jeg forhåbentligt tøjlet min oversensitivitet lidt, så jeg kan magte det. Nu hvor jeg har læst din blog, ved jeg, at jeg må gøre det.

Mvh Saskia

Oprettet af Pernille Gyldensøe tir, oktober 02, 2012 08:58:18

Kære Saskia

Tusind tak for dine ord og velkommen til.

Det må have været virkelig angstfremkaldende for dig, at blive overfaldet 2 gange, ikke mindst mens du ventede dig. Jeg håber, at du fik noget krisehjælp til bearbejdningen.

Jeg har også selv været udsat både for overfald og røveri, 2 voldsomme hændelser lige efter hinanden i starten af tyverne. Dengang blev jeg tilbudt psykologhjælp, men jeg nærede desværre ingen tillid til terapeuten og skøjtede overfladisk henover det, uden at komme til bunds med hverken fortid eller nutid.

Hvis du selv har en blog, er du meget velkommen til at skrive den her.

Kærlig hilsen Pernille

Oprettet af Saskia tir, oktober 02, 2012 08:51:52

En utrolig inspirerende og relevant blog. Jeg har virkelig stor respekt for din fightervilje og dit livssyn. Jeg er selv adopteret og mor, og jeg har været inde i en fase, hvor jeg blev meget bange for omverdenen, efter et voldsomt år, hvor jeg blev overfaldet 2 gange - én gang som højgravid. Selvom det ikke er det samme, så fik jeg meget ud af, at læse lidt her. Jeg tilføjer den straks min blogliste :) Det synes jeg bare lige, at jeg ville skrive. Mvh Saskia