Pernille Gyldensøe´s blog ♥

Pernille Gyldensøe´s blog ♥

Hvorfor blogge?

At blogge er en uvurderlig del af min helingsproces, der formentlig vil være livslang. Mit liv har budt på megen sorg, smerte, kaos, glæde, kærlighed og lys i kraft af min fortid og nutid.

En del indlæg handler om italesættelse af følelserne omkring min opvækst i en dysfunktionel familie. Bloggen bliver også brugt til tankerne omkring, at være mor til et udviklingshæmmet barn med svært behandlelig epilepsi samt mere fredsommelige dagligdags ting.

Jeg er stadig i gang med processen og har valgt, at dele åbent og ærligt her på bloggen om sejrene og nederlagene.

Håber, at du får noget brugbart med på vejen. Du er meget velkommen til at kommentere på indlæggene, hvis du føler for det (også gerne anonymt). Velkommen til ♥

Få luft via min blog - anonymt ♥

Andres bidragOprettet af Pernille Gyldensøe ons, juni 13, 2012 17:09:37

Kære alle ♥

Synlighed, nedbrydning af tabu og italesættelse af overgreb og vold er vigtig. Min grundholdning er, at ikke alle skal/bør gøre som jeg, Lisbeth, Frederik m.fl. og stå offentligt frem. Det HAR konsekvenser, positive som negative. Videreformidling af andres historier har hele tiden været en vigtig - men også svær - nød at knække for mig.

Jeg tror, at jeg har fundet en løsning. I kan få et anonymt talerør via min blog www.blog.smuktliv.dk Har netop oprettet en kategori herinde, der hedder "Andres bidrag". Her kan du få dit input ind og stå, uden dit navn fremgår. Desuden har du mulighed for, at få/give anonym feedback fra/til andre, der måske står eller har stået med samme problemstilling og på den måde kan vi erfaringsudveksle, uden i behøver, at give jer selv til kende.

Jeg oplever meget ofte, at andre føler sig lettede ved, at dele deres historie, men at det samtidigt også er sårbart - netop fordi de gerne vil beholde deres anonymitet.

Det behøver ikke nødvendigvis være din historie i sin fulde længde. Måske er det et bestemt problem, du har og ønsker feedback på eller et godt råd til andre f.eks. hvor du har fået kvalificeret hjælp henne eller andet.

Det her er en gratis formidling og derfor bruger jeg ikke tid på korrekturlæsning, tegnsætning eller lignende, før indsendte indlæg lægges på. Jeg forbeholder mig ret til at afvise eller slette anstødelige indlæg eller kommentarer. Det skal være et rart forum for alle.

Tilbudet er for både ofre og deres pårørende.

Mærk efter, om det er noget for dig. Du kan evt. maile dit bidrag til info@smuktliv.dk og jeg videregiver naturligvis ikke dine oplysninger til nogen.

Jeg håber, at forslaget kan være til gavn for jer allesammen.

Kærlig hilsen

Pernille Gyldensøe

  • Kommentarer(0)

Fill in only if you are not real

Følgende XHTML-tags er tilladt: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS og Javascript er ikke tilladt.