Pernille Gyldensøe´s blog ♥

Pernille Gyldensøe´s blog ♥

Hvorfor blogge?

At blogge er en uvurderlig del af min helingsproces, der formentlig vil være livslang. Mit liv har budt på megen sorg, smerte, kaos, glæde, kærlighed og lys i kraft af min fortid og nutid.

En del indlæg handler om italesættelse af følelserne omkring min opvækst i en dysfunktionel familie. Bloggen bliver også brugt til tankerne omkring, at være mor til et udviklingshæmmet barn med svært behandlelig epilepsi samt mere fredsommelige dagligdags ting.

Jeg er stadig i gang med processen og har valgt, at dele åbent og ærligt her på bloggen om sejrene og nederlagene.

Håber, at du får noget brugbart med på vejen. Du er meget velkommen til at kommentere på indlæggene, hvis du føler for det (også gerne anonymt). Velkommen til ♥

Sex-ingeniør blev selv misbrugt som barn

Seksuelle overgrebOprettet af Pernille Gyldensøe søn, januar 16, 2011 22:36:07

Den grimme sag, der i øjeblikket er for retten med den 48-årige ingeniør har rystet de fleste.

Omfanget og karakteren af de mange seksuelle overgreb og opfordringer til prostitution er modbydeligt. Udover flere unge piger, har han også misbrugt sin egen 4-årige datter.

I denne artikel fra bt.dk, fortæller en eks-kæreste at han selv blev misbrugt som barn. Manden har tidligere forsøgt selvmord og er depressiv og skizofren. Han skifter mellem at være en nådesløs hersker i S/M-miljøet, til at være en lille ynkelig klynkende mandsperson.

http://www.bt.dk/krimi/sex-ingenioer-taet-paa-selvmord-i-koma-i-tre-dage

Er det en undskyldning, at han selv blev misbrugt? Nej. Det er en forklaring. Ingen børn fødes som seksuelle krænkere. Der er en årsag til al verdens ondskab, også seksuelle overgreb.

At han som 5-6 årig selv blev krænket, blev formentligt ikke behandlet. Måske var det et tabu i hans familie. Det skulle fejes ind under gulvtæppet. Måske var det én fra familien og forblev derfor en hemmelighed i mange år. I hvert fald er jeg overbevist om, at han ikke fik den nødvendige hjælp som barn til at bearbejde de oplevelser han havde.

Betyder det så, at alle misbrugte børn forgriber sig på andre, når de bliver voksne? Nej, heldigvis er der rigtig mange af os, som aldrig udvikler de uforståelige drifter. Mange kommer langt op i årene, før de tør opsøge hjælp - UDEN at forgribe sig på andre. Men hvis man opdager de drifter dukker op som voksen, har man et ansvar for at opsøge hjælp f.eks. på www.brydcirklen.dk

  • Kommentarer(0)

Fill in only if you are not real

Følgende XHTML-tags er tilladt: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS og Javascript er ikke tilladt.