Pernille Gyldensøe´s blog ♥

Pernille Gyldensøe´s blog ♥

Hvorfor blogge?

At blogge er en uvurderlig del af min helingsproces, der formentlig vil være livslang. Mit liv har budt på megen sorg, smerte, kaos, glæde, kærlighed og lys i kraft af min fortid og nutid.

En del indlæg handler om italesættelse af følelserne omkring min opvækst i en dysfunktionel familie. Bloggen bliver også brugt til tankerne omkring, at være mor til et udviklingshæmmet barn med svært behandlelig epilepsi samt mere fredsommelige dagligdags ting.

Jeg er stadig i gang med processen og har valgt, at dele åbent og ærligt her på bloggen om sejrene og nederlagene.

Håber, at du får noget brugbart med på vejen. Du er meget velkommen til at kommentere på indlæggene, hvis du føler for det (også gerne anonymt). Velkommen til ♥

Mere fortsættelse..

Mine fritidsinteresserOprettet af Pernille Gyldensøe ons, juni 13, 2012 17:07:30
Træningen gik godt. Jeg fik en afklarende snak med træneren forinden og igen blev jeg klar over, hvor stor en opgave der foran mig med, at sige aktivt fra og til. Det ser jeg et stort potentiale i, at fremøve via træningen.

Der er kommet masser af positive og støttende tilkendegivelser på mit valg i indbakken og på FB, hvor folk omkring mig, synes jeg er sej.

Jeg vil stædigt fastholde, at hvis det er lysten til at lære, der er sej - så ok. For det levner rum og accept af, at jeg senere måske fravælger træningen og finder ud af noget andet.

For at det ikke skal være løgn, valgte træneren, at vi øvede kast og faldteknikker. Denne gang på en meget tyk madras. Jeg kastede og faldt. Og det gik. Den gode oplevelse med første træningstime efter min pause, tilskriver jeg dog min partner, som jeg har fuld tillid til.

  • Kommentarer(0)

Fill in only if you are not real

Følgende XHTML-tags er tilladt: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS og Javascript er ikke tilladt.