Pernille Gyldensøe´s blog ♥

Pernille Gyldensøe´s blog ♥

Hvorfor blogge?

At blogge er en uvurderlig del af min helingsproces, der formentlig vil være livslang. Mit liv har budt på megen sorg, smerte, kaos, glæde, kærlighed og lys i kraft af min fortid og nutid.

En del indlæg handler om italesættelse af følelserne omkring min opvækst i en dysfunktionel familie. Bloggen bliver også brugt til tankerne omkring, at være mor til et udviklingshæmmet barn med svært behandlelig epilepsi samt mere fredsommelige dagligdags ting.

Jeg er stadig i gang med processen og har valgt, at dele åbent og ærligt her på bloggen om sejrene og nederlagene.

Håber, at du får noget brugbart med på vejen. Du er meget velkommen til at kommentere på indlæggene, hvis du føler for det (også gerne anonymt). Velkommen til ♥

Fortsættelse..

Mine fritidsinteresserOprettet af Pernille Gyldensøe man, juni 11, 2012 12:55:18
Som fortsættelse på dette indlæg omkring træningen, har jeg taget en foreløbig beslutning. At jeg tager afsted igen. Giver det en chance og får en afklarende snak med træneren omkring rammerne og "do´s" og "dont´s". Jeg har indset, at jeg må være meget mere tydelig, for at passe på mig selv og mine egne grænser.

Jeg har hele vejen igennem været ufattelig glad for træningsformen og er nok en kende for stædig til, at jeg vil lade fortidens spøgelser styre mit liv og beslutninger for bestandigt.

Der er nu ikke noget særlig helte-agtigt eller sejt i min beslutning. For viser det sig, at være den forkerte beslutning, kan jeg frit gå min vej igen og finde en ny.

Under min tænkepause er det blevet mig klarere, at erfaringer - hvad enten de er gode eller dårlige - gør mig klogere på livet og ikke til den dummeste i verden ♥

  • Kommentarer(4)

Fill in only if you are not real

Følgende XHTML-tags er tilladt: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS og Javascript er ikke tilladt.
Oprettet af Pernille Gyldensøe man, juni 11, 2012 22:11:40

Tak, Jeanette. Jeg vil bare helst ikke anses for at være sej, fordi jeg starter igen. For måske jeg senere vælger, at stoppe - det må tiden vise. Lysten til at lære og selve processen i det, er sej (synes jeg). Så hvis det er med den hat på, så må du godt synes, jeg er sej ;-) <3 Kh. P

Oprettet af Jeanette Henriksen man, juni 11, 2012 16:48:44

Synes bare det er så flot at du ikke har givet op, men at du prøver det igen og at du nu er blevet en erfaring klogere... man lære meget af sig selv, selv om det ofte tager rigtig mange kræfter... Du er sgu sej.. :)

Oprettet af Pernille Gyldensøe man, juni 11, 2012 15:18:31

Tak, Helle. Jeg har vejet rigtig meget for og imod mht. træningen, siden hoved-crashet og det ville klart være det letteste bare at kvitte den med det samme. Hele situationen har virkelig gjort det lysende klart for mig, at jeg skal markere mig og sige fra/til langt mere tydeligt, end jeg tidligere har gjort. Det er en rigtig svær opgave, der samtidig er enorm vigtig i forhold til mange andre ting i mit liv <3 Kh. P

Oprettet af Helle S. man, juni 11, 2012 14:02:02

Det kan godt være du ikke selv synes, du er SEJ - men jeg synes det er godt, at du ikke bare opgiver træningen, når du er så glad for de fysiske udfoldelser. God løsning med at få en snak omkring rammerne og dine grænser, er sikker på dine træningskammerater vil respektere dine grænser <3<3 Go for it - Pernille den skal bare have max gas i aften <3<3 KRAM.