Pernille Gyldensøe´s blog ♥

Pernille Gyldensøe´s blog ♥

Hvorfor blogge?

At blogge er en uvurderlig del af min helingsproces, der formentlig vil være livslang. Mit liv har budt på megen sorg, smerte, kaos, glæde, kærlighed og lys i kraft af min fortid og nutid.

En del indlæg handler om italesættelse af følelserne omkring min opvækst i en dysfunktionel familie. Bloggen bliver også brugt til tankerne omkring, at være mor til et udviklingshæmmet barn med svært behandlelig epilepsi samt mere fredsommelige dagligdags ting.

Jeg er stadig i gang med processen og har valgt, at dele åbent og ærligt her på bloggen om sejrene og nederlagene.

Håber, at du får noget brugbart med på vejen. Du er meget velkommen til at kommentere på indlæggene, hvis du føler for det (også gerne anonymt). Velkommen til ♥

Hvad nu, hvis det var 10. ældre på plejehjemmet??

Politik og lovgivningOprettet af Pernille Gyldensøe ons, januar 12, 2011 11:58:23
- der var udsat for seksuelle overgreb?

Ville politikerne så gribe til handling?

Jeg kan ikke lade være med at undre mig over, at der handles forbløffende lidt på overgreb mod børn. Er det koldt og kynisk fordi de ikke er stemmeberettigede?

I langt de fleste tilfælde rettes det politiske synlige fokus kun mod de udsatte børn, når medierne blæser en sag op. Selvom der i perioder er mange grimme sager beskrevet i pressen, udgør det så langt fra det virkelige billede.

Når stormen i nyhederne har lagt sig, glemmer man børnene igen. Jeg er overbevist om, at billedet ville være helt anderledes, hvis det var hver 10. ældre det gik udover.

I en valgtid, hvor man snakker om velfærdssamfund og at børn og unge er fremtiden, så er det et must også at handle og løse den problematik, som seksuelle overgreb udgør.

Politikerne vil gerne satse mere på Folkeskolen, så eleverne bliver dygtigere. Kan man fortænke de stakkels børn der sidder med store sår på krop og sjæl i, at de ikke er i stand til at følge med? De kolde tal svarer til, at der sidder min. 2 elever i hver skoleklasse, der har været udsat for overgreb.

Flere penge til Folkeskolen, JA
Mere oplysning til eleverne om seksuelle overgreb og egne grænser, JA
Bedre information og uddannelse af lærere m.m., så de fanger faresignalerne, JA

Men at symptom-behandle Folkeskolen og lukke øjnene for, HVORFOR nogen af eleverne tabes på gulvet, vil aldrig blive effektivt nok. Ligegyldigt hvem der sidder på magten efter valget.

Støt op om sagen på Facebook på siden "Mere politisk fokus på overgreb mod børn". Tryk "Synes godt om" og inviter alle dine venner.

På forhånd tusind tak.

  • Kommentarer(0)

Fill in only if you are not real

Følgende XHTML-tags er tilladt: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS og Javascript er ikke tilladt.