Pernille Gyldensøe´s blog ♥

Pernille Gyldensøe´s blog ♥

Hvorfor blogge?

At blogge er en uvurderlig del af min helingsproces, der formentlig vil være livslang. Mit liv har budt på megen sorg, smerte, kaos, glæde, kærlighed og lys i kraft af min fortid og nutid.

En del indlæg handler om italesættelse af følelserne omkring min opvækst i en dysfunktionel familie. Bloggen bliver også brugt til tankerne omkring, at være mor til et udviklingshæmmet barn med svært behandlelig epilepsi samt mere fredsommelige dagligdags ting.

Jeg er stadig i gang med processen og har valgt, at dele åbent og ærligt her på bloggen om sejrene og nederlagene.

Håber, at du får noget brugbart med på vejen. Du er meget velkommen til at kommentere på indlæggene, hvis du føler for det (også gerne anonymt). Velkommen til ♥

Ærlighed

Min personlige procesOprettet af Pernille Gyldensøe fre, maj 11, 2012 08:59:17
Man kommer nok ikke udenom, at ærlighed i nogle tilfælde sårer andre. Da jeg valgte at tale for 2 år siden, var det for, at kunne være ærlig overfor mig selv og andre. Jeg har såret nogen på den konto og gjort andre så vrede, at de ville ønske jeg var død.

År 2010 skulle være en ny begyndelse. Starten på mit ærlige liv. På grund af følelsesmæssige forviklinger og gamle mønstre, har jeg dog indset for nylig, at jeg igen tilbageholdte sandheden af hensyn til andres følelser. Jeg glemte mit eget ønske om, at kunne tale, handle og tænke frit. Så jeg har såret igen med min ærlighed, sådan ca. i går aftes. Og det efterlader mig lige nu i et tomrum, hvor jeg ikke ved, hvordan udfaldet bliver.

  • Kommentarer(2)

Fill in only if you are not real





Følgende XHTML-tags er tilladt: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS og Javascript er ikke tilladt.
Oprettet af Pernille Gyldensøe søn, maj 13, 2012 23:36:01

Kære Jeanette

Velkommen her <3 Og tak for dine ord. Det er aldrig sjovt, at være den "onde" eller "dumme". Men har besluttet mig for, at hensynet til min egen personlige frihed gerne må veje tungere, end det tidligere har gjort. Og det er svært. Rigtig svært.

Kh. Pernille

Oprettet af Jeanette Henriksen søn, maj 13, 2012 23:14:04

Spændende læsning... synes du er super til at sætte billeder i hovedet på dig med mine ord... det er fedt selv om det også er hård læsning... og kender godt følelsen..