Pernille Gyldensøe´s blog ♥

Pernille Gyldensøe´s blog ♥

Hvorfor blogge?

At blogge er en uvurderlig del af min helingsproces, der formentlig vil være livslang. Mit liv har budt på megen sorg, smerte, kaos, glæde, kærlighed og lys i kraft af min fortid og nutid.

En del indlæg handler om italesættelse af følelserne omkring min opvækst i en dysfunktionel familie. Bloggen bliver også brugt til tankerne omkring, at være mor til et udviklingshæmmet barn med svært behandlelig epilepsi samt mere fredsommelige dagligdags ting.

Jeg er stadig i gang med processen og har valgt, at dele åbent og ærligt her på bloggen om sejrene og nederlagene.

Håber, at du får noget brugbart med på vejen. Du er meget velkommen til at kommentere på indlæggene, hvis du føler for det (også gerne anonymt). Velkommen til ♥

Fødselsdag

Min personlige procesOprettet af Pernille Gyldensøe tor, december 08, 2011 23:00:02

Har fødselsdag - lidt endnu. Fyldte 34 år i dag. Som december-barn tæt på nytåret gør jeg som regel status over det forløbne år ved denne tid. Og hold fast, der er sket meget siden min sidste fødselsdag.

Vi skriver og taler meget om vejret, når vi fylder år. Dagen startede med flot og tiltrængt solskin, og repræsenterede på bedste vis de mange grin, sejre og glæder jeg har oplevet i 2011.

Her til aften hvor jeg og manden bevægede os ud for at spise middag, blæste det op til storm og begyndte at styrtregne. Det skift symboliserer logisk nok også de mange indre og ydre kampe jeg har kæmpet, samt de ufattelige mange tårer jeg har grædt dette år. Jeg vælger, at se vejrets omskiftelighed som et billede på min proces og ikke om jeg har opført mig godt eller skidt det sidste år.

For 2012 ønsker jeg mig mere ro, klarhed og færre kampe. Jeg er bevidst om, at jeg fremover skal vælge mine kampe med omhu, så jeg ikke brænder ud. Men det er svært, rigtig svært. For er der noget, der pirker til min kampgejst, er det uretfærdighed og synliggørelse af behovet om forandringer - og det er der nok af i min hjertesag.

Gad vide, hvordan vejret og års-statusen bliver d. 8. december 2012?

  • Kommentarer(0)

Fill in only if you are not real

Følgende XHTML-tags er tilladt: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS og Javascript er ikke tilladt.