Pernille Gyldensøe´s blog ♥

Pernille Gyldensøe´s blog ♥

Hvorfor blogge?

At blogge er en uvurderlig del af min helingsproces, der formentlig vil være livslang. Mit liv har budt på megen sorg, smerte, kaos, glæde, kærlighed og lys i kraft af min fortid og nutid.

En del indlæg handler om italesættelse af følelserne omkring min opvækst i en dysfunktionel familie. Bloggen bliver også brugt til tankerne omkring, at være mor til et udviklingshæmmet barn med svært behandlelig epilepsi samt mere fredsommelige dagligdags ting.

Jeg er stadig i gang med processen og har valgt, at dele åbent og ærligt her på bloggen om sejrene og nederlagene.

Håber, at du får noget brugbart med på vejen. Du er meget velkommen til at kommentere på indlæggene, hvis du føler for det (også gerne anonymt). Velkommen til ♥

Dansk Folkeparti ville have hjulpet ofrene i den katolske kirke

Politik og lovgivningOprettet af Pernille Gyldensøe ons, december 22, 2010 08:40:34
Da anmeldelserne om seksuelle overgreb begået i den katolske kirke væltede ind i foråret, var der bredt politisk flertal for en ophævelse eller forlængelse af forældelsesfristerne.

Peter Skaarup fra Dansk Folkeparti fremlagde et forslag om øjeblikkelig nedlæggelse af forældelsesfristerne, så politiet kunne efterforske sagerne. Men desværre var der ikke opbakning til dette forslag blandt de øvrige partier, der ellers tidligere havde været positivt stemt for en ændring.

Læs denne artikel fra Berlingske d. 9. juni 2010

http://www.berlingske.dk/danmark/df-vil-lynaendre-lov-om-sex-sager

Justitsministeriets syltekrukke er Straffelovsrådet, der gennem meget lang tid har skulle kigge paragrafferne igennem vedr. seksuelle overgreb. Et resultat af den undersøgelse forventes tidligst færdig i sommeren 2011.

Systemet svigter og tingene ligger og henkoger.

Hver enkelt offer bag de 31 anmeldelser af præster i den katolske kirke, har hver især fået deres ar på sjælen over de oplevelser, som de har været udsat for. Men man skal samtidig huske på alle de mange andre tusinde af tilfælde om seksuelt misbrug, der ALDRIG frem i medierne på samme måde, som med den katolske kirke.

Når sådan en stor sag kommer frem på den måde i pressen, sidder der mange voksne mennesker med senfølger af seksuelle overgreb ude i befolkningen og kæmper med deres egne grimme barndomsminder. Mange har fortiet overgrebene af skam og skyld følelse, andre har blokeret dem fra hukommelsen af ren overlevelse. Skulle de efter den massive presseomtale finde mod til at anmelde deres barndoms krænker, er det bare for sent. Beklager, kammerat...det er forældet.

  • Kommentarer(0)

Fill in only if you are not real

Følgende XHTML-tags er tilladt: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS og Javascript er ikke tilladt.