Pernille Gyldensøe´s blog ♥

Pernille Gyldensøe´s blog ♥

Hvorfor blogge?

At blogge er en uvurderlig del af min helingsproces, der formentlig vil være livslang. Mit liv har budt på megen sorg, smerte, kaos, glæde, kærlighed og lys i kraft af min fortid og nutid.

En del indlæg handler om italesættelse af følelserne omkring min opvækst i en dysfunktionel familie. Bloggen bliver også brugt til tankerne omkring, at være mor til et udviklingshæmmet barn med svært behandlelig epilepsi samt mere fredsommelige dagligdags ting.

Jeg er stadig i gang med processen og har valgt, at dele åbent og ærligt her på bloggen om sejrene og nederlagene.

Håber, at du får noget brugbart med på vejen. Du er meget velkommen til at kommentere på indlæggene, hvis du føler for det (også gerne anonymt). Velkommen til ♥

Uventet gave

De lette indlægOprettet af Pernille Gyldensøe søn, oktober 09, 2011 14:19:49
Kender du dét, at blive overrasket over andre menneskers godhed og modtage en fuldstændig uventet gave? Hvis ikke håber jeg inderligt, at du vil opleve det senere. Sådan en gave modtog jeg i onsdags, ved et foredrag jeg afholdte.

En af de deltagende kom fra den anden ende af landet. "Damn" tænkte jeg.."Tænk, at personen vil tage hele den lange vej, bare for at høre mig snakke. Mig, som ingen nogensinde gad høre på derhjemme". Det var jeg lige dele forundret og stolt over. Gennem 2011 har vi skrevet og talt sammen mange gange. Denne onsdag var første gang vi mødtes personligt. Vi hilste på hinanden og jeg fik overrakt en gave, som jeg først måtte åbne, når jeg kom hjem. Køreturen fra København til Stenlille var ret lang, for jeg var så frygtelig nysgerrig og køreturen på en time, føltes som en evighed.

Smed tasken på gulvet i entréen. Hurtigt af med støvler og jakke. Spændt åbnede jeg posen. Der lå en smuk håndlavet æske med det fineste papir, påsatte sommerfugle, blomster og glimmer-pynt. Jeg blev helt varm om hjertet - denne person kender min særlige kærlighed for sommerfugle og deres betydning for min proces.


Indeni havde giveren håndlavet det smukkeste armbånd til mig og en fin hårbøjle til min lille datter med blomster på. Tårene begyndte, at trille ned af mine kinder. Tænk, at et menneske jeg aldrig nogensinde har mødt før personligt, har siddet og brugt tid på, at lave så smukke personlige gaver til mig og min lille pige.

Der lå også et rørende kort ved - håndlavet, off course - med en rammende, varm og hjertelig tekst i. Hvor vedkommende takkede mig, for at have brudt tavsheden og have skænket den gave til andre. Sådan har jeg ikke tænkt på det. Jeg har fulgt mit hjerte og gjort det, der føltes mest tro mod mig selv - selvom det har været og stadig er smertefuldt.

Jeg er dybt taknemmelig for, at denne person sætter pris på det jeg gør. Jeg forventer ikke, at andre giver mig noget igen. Og aldrig havde jeg forestillet mig, at få så fin og personlig en gave, for at være mig.

Tusind, tusind tak. Jeg er dig dybt taknemmelig.

Kærlig hilsen

Pernille

  • Kommentarer(0)

Fill in only if you are not real

Følgende XHTML-tags er tilladt: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS og Javascript er ikke tilladt.