Pernille Gyldensøe´s blog ♥

Pernille Gyldensøe´s blog ♥

Hvorfor blogge?

At blogge er en uvurderlig del af min helingsproces, der formentlig vil være livslang. Mit liv har budt på megen sorg, smerte, kaos, glæde, kærlighed og lys i kraft af min fortid og nutid.

En del indlæg handler om italesættelse af følelserne omkring min opvækst i en dysfunktionel familie. Bloggen bliver også brugt til tankerne omkring, at være mor til et udviklingshæmmet barn med svært behandlelig epilepsi samt mere fredsommelige dagligdags ting.

Jeg er stadig i gang med processen og har valgt, at dele åbent og ærligt her på bloggen om sejrene og nederlagene.

Håber, at du får noget brugbart med på vejen. Du er meget velkommen til at kommentere på indlæggene, hvis du føler for det (også gerne anonymt). Velkommen til ♥

Mest godt..

Om mit barn med handicap ♥Oprettet af Pernille Gyldensøe fre, september 16, 2011 23:22:06

August 2011 gik uden et eneste blog-indlæg herinde. Halvt inde i september tænker jeg: "Nu må jeg også få skrevet lidt på bloggen"....

Bruger primært denne blog som min ventil. Som en hylende the-kande på kogende blus, fiser frustrationerne, følelserne, kampene og sejrene ud af hovedet, ned i fingrene og på flugt ud i cyberspace. Så tynger det knap så meget, hjertet bliver lettet og skuldrene slapper af.

Har svært ved at opsummere og finde ord for, hvad der er sket i de sidste 1-2 måneder. Der er sket så meget. Mest godt. For det er på de gode ting, jeg holder mit primære fokus. Som alle andre oplever jeg også nedture, skænderier, frustrationer og nederlag. Jeg render ikke rundt og er happy-happy døgnet rundt og bare skøjter smertefrit henover det hele.

Livet udfordrer mig konstant på godt og ondt. Tester mig. Lærer mig nye ting. Men når jeg gør summen op af mit liv, så er det mest godt.

I virkeligheden er jeg nok bare et ufatteligt taknemmeligt menneske, for der skal ikke så meget til at begejstre mig. Gøre mig glad og stolt, det gælder især min lille datter. Et lille livsstykke, der springer ud af sengen hver morgen med det største smil på. Hver dag. Hvor hun har arvet de morgenfriske gener fra, er stadig et uopklaret mysterium.

Hendes kroniske sygdom har sat store dele af udviklingen på standby, især sproget. Uvisheden om bedring eller forværring kan tricke de fleste forældre. Bekymring. Bekymring. Bekymring. Men det bliver fejet af bordet i samme øjeblik tøsebarnet siger "Trillebør" klokkeklart for første gang ved godnat-historien til aften.

Så når jeg ligger mig til at sove i nat, vil summen af i dag være bestemt af det. Bestemt af denne lille ting. En trillebør. Det har været en god dag.

  • Kommentarer(0)

Fill in only if you are not real

Følgende XHTML-tags er tilladt: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS og Javascript er ikke tilladt.