Pernille Gyldensøe´s blog ♥

Pernille Gyldensøe´s blog ♥

Hvorfor blogge?

At blogge er en uvurderlig del af min helingsproces, der formentlig vil være livslang. Mit liv har budt på megen sorg, smerte, kaos, glæde, kærlighed og lys i kraft af min fortid og nutid.

En del indlæg handler om italesættelse af følelserne omkring min opvækst i en dysfunktionel familie. Bloggen bliver også brugt til tankerne omkring, at være mor til et udviklingshæmmet barn med svært behandlelig epilepsi samt mere fredsommelige dagligdags ting.

Jeg er stadig i gang med processen og har valgt, at dele åbent og ærligt her på bloggen om sejrene og nederlagene.

Håber, at du får noget brugbart med på vejen. Du er meget velkommen til at kommentere på indlæggene, hvis du føler for det (også gerne anonymt). Velkommen til ♥

29 ud af 30 voldtægter ender uden dom

Politik og lovgivningOprettet af Pernille Gyldensøe søn, december 19, 2010 13:48:11

I BT d. 10. december 2010, blev det fremlagt at der er bekymrende få voldtægter, som nogensinde ender med dom.

Læs artiklen her http://www.bt.dk/krimi/29-ud-af-30-voldtaegter-ender-uden-dom

Kvinderne tør ikke anmelde det og mange frygter samtidig også, at anmeldelsen vil blive afvist i retten.

Tvivlen skal komme den anklagede til gode. Med så mange sex-forbrydere på fri fod, synes jeg nok det er politikernes ansvar at få kigget på hvordan vi får hjulpet disse kvinder og får dømt voldtægtsmanden!

Det er uansvarligt og uanstændigt, at man lader stå til overfor så mange voldtægtsmænd, som kan fortsætte deres overfald. Seksuel krænkende adfærd stopper jo ikke ved det første offer. Og når de finder ud af, hvor legende let det er at slippe godt fra det, kan de med ro i sindet fortsætte. Det næste offer er måske dit eget barn...

Efter min mening, burde man støtte anmeldelserne op med en psykologvurdering af anmelder og anklagede. Der vil være helt klare indikationer i begge personers psyke og adfærd, der vil kunne understøtte kvindens/mandens vidneforklaring. For ligeså frygteligt det er, at en voldtægtsmand går fri, ligeså frygteligt er det også at en uskyldig bliver dømt.

I et "velfungerende" retssamfund, burde en løsning omkring løftelse af bevisbyrden være et minimumskrav.

  • Kommentarer(0)

Fill in only if you are not real

Følgende XHTML-tags er tilladt: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS og Javascript er ikke tilladt.