Pernille Gyldensøe´s blog ♥

Pernille Gyldensøe´s blog ♥

Hvorfor blogge?

At blogge er en uvurderlig del af min helingsproces, der formentlig vil være livslang. Mit liv har budt på megen sorg, smerte, kaos, glæde, kærlighed og lys i kraft af min fortid og nutid.

En del indlæg handler om italesættelse af følelserne omkring min opvækst i en dysfunktionel familie. Bloggen bliver også brugt til tankerne omkring, at være mor til et udviklingshæmmet barn med svært behandlelig epilepsi samt mere fredsommelige dagligdags ting.

Jeg er stadig i gang med processen og har valgt, at dele åbent og ærligt her på bloggen om sejrene og nederlagene.

Håber, at du får noget brugbart med på vejen. Du er meget velkommen til at kommentere på indlæggene, hvis du føler for det (også gerne anonymt). Velkommen til ♥

164 dage

Personlig procesOprettet af Pernille Gyldensøe lør, september 14, 2013 16:08:38
Så længe siden er det, jeg skoddede cigaretten.

Der har været supersure, svære, op-af-bakke-dage (især i starten), hvor jeg konstant tænkte på at droppe rygestoppet og købe en pakke syndige smøger på tanken og skamryge hele møget i smug bag en container. Og så har der været lette dage, uger og måneder, hvor jeg nærmest ikke har skænket det en tanke. Hvor det har været normalt ikke at ryge.

De sidste par uger har tankerne igen kredset om en smøg. Jeg ryger i mine drømme. Spotter alle smøger i film og tv-serier samt i min færd på gader og stræder. For f*nden, hvor kunne jeg godt ryge én. Bare én. Nå, ja....måske en pakke. Men jeg ved, det vil smage af H til. Ved også, jeg får hovedpine, og bliver svimmel. Så indtil videre er det blevet ved tanken.

Adskellige kilo og den tvivlsomme 'fornøjelse' af en ekstrem teenage-eksplosion af uren hud senere må jeg bare konstatere her på den 164. dag, at der stadig vil være perioder, hvor det er svært. Men det går over. Det holder jeg fast i lige nu, mens jeg priser mig lykkelig for, at jeg stadig har min sut i form af en e-cigaret, der er en stor del af årsagen til, at jeg ikke er begyndt at ryge dem med ild i igen.

  • Kommentarer(0)

Fill in only if you are not real

Følgende XHTML-tags er tilladt: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS og Javascript er ikke tilladt.