Pernille Gyldensøe´s blog ♥

Pernille Gyldensøe´s blog ♥

Hvorfor blogge?

At blogge er en uvurderlig del af min helingsproces, der formentlig vil være livslang. Mit liv har budt på megen sorg, smerte, kaos, glæde, kærlighed og lys i kraft af min fortid og nutid.

En del indlæg handler om italesættelse af følelserne omkring min opvækst i en dysfunktionel familie. Bloggen bliver også brugt til tankerne omkring, at være mor til et udviklingshæmmet barn med svært behandlelig epilepsi samt mere fredsommelige dagligdags ting.

Jeg er stadig i gang med processen og har valgt, at dele åbent og ærligt her på bloggen om sejrene og nederlagene.

Håber, at du får noget brugbart med på vejen. Du er meget velkommen til at kommentere på indlæggene, hvis du føler for det (også gerne anonymt). Velkommen til ♥

Justistministeriet i Scweiz på afveje

Politik og lovgivningOprettet af Pernille Gyldensøe tor, december 16, 2010 22:50:12

Rystet læser man på Ekstra Bladets hjemmeside, at Justitsministeriet i Scweiz seriøst overvejer at tillade forældre, at have sex med deres voksne børn!

Læs artiklen på dette link

http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article1470364.ece

Jeg har slet ikke ord for, hvor grotesk en tanke jeg synes det er. Lyst til sex med sine børn, starter nok ikke først når de bliver voksne og myndige. Det er helt sikkert en trang den pågældende forælder har og udøver på børnene fra de er små.

Desværre er der børn, som opvokser med incest og tror det er normalt, at dyrke sex med deres forældre. Disse børn vil til hver en tid forsvare deres "forhold" til forældrene.

Det er dybt skræmmende, at systemet svigter børnene og blåstempler incest.

  • Kommentarer(4)

Fill in only if you are not real

Følgende XHTML-tags er tilladt: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS og Javascript er ikke tilladt.
Oprettet af Pernille Gyldensøe lør, juni 11, 2011 20:55:28

Ja, det er bizart og frastødende. Man mangler ord. Hvad der videre er sket, har de ikke meldt noget ud om siden. Men der er seriøst noget galt, når et land har et Justitsministerium der blåstempler incest- føj!

Oprettet af Henriette lør, juni 11, 2011 20:05:33

Det er altså lidt for underligt det her. Hvilken politikker skulle med alle sanser i behold foreslå så vanvittigt en lovændring. Det er jo nærmest politisk selvmord, og så utrolig dumt og bizart at det er svært at tro det. Håber det er eb.dk der har fået hikke!

Oprettet af Katrine Lee fre, december 17, 2010 15:42:01

Something is rotten in the state of Denmark!!!

Oprettet af Hanne Heilmann fre, december 17, 2010 07:38:39

Jeg er i chok.

Jeg tror også på at tankerne hos den forældre der har lyst til sex med sit eget barn ikke lige pludseligt starter når de bliver voksen/myndig.


Det lyder til at de vil give tillade de syge tanker op til de bliver myndige, der tænker jeg på at forældre eller generelt voksne følger med i børn/unges udvikling af former m.m.


Hvis man tillader det, vil det gøre det endnu sværere at stoppe, for voksne er rigtig dygtige til at manipulere med børn og unge. Så de vil have nemmere at "prædike" til at have sex med dem når de bliver en hvis alder...


Nej du, det hænger sku ikke sammen.