Pernille Gyldensøe´s blog ♥

Pernille Gyldensøe´s blog ♥

Hvorfor blogge?

At blogge er en uvurderlig del af min helingsproces, der formentlig vil være livslang. Mit liv har budt på megen sorg, smerte, kaos, glæde, kærlighed og lys i kraft af min fortid og nutid.

En del indlæg handler om italesættelse af følelserne omkring min opvækst i en dysfunktionel familie. Bloggen bliver også brugt til tankerne omkring, at være mor til et udviklingshæmmet barn med svært behandlelig epilepsi samt mere fredsommelige dagligdags ting.

Jeg er stadig i gang med processen og har valgt, at dele åbent og ærligt her på bloggen om sejrene og nederlagene.

Håber, at du får noget brugbart med på vejen. Du er meget velkommen til at kommentere på indlæggene, hvis du føler for det (også gerne anonymt). Velkommen til ♥

Kort om mig

Kort om migOprettet af Pernille Gyldensøe man, september 10, 2012 15:26:05

Ved siden af mit firma www.smukthjem.dk, hvorfra jeg sælger gamle romantiske møbler og nyt brugskunst, har jeg viet en stor del af mit liv til min hjertesag for andre seksuelt misbrugte og voldsramte ved at bryde tavsheden, deltage i af-tabuisering og være i dialog med politikere og meningsdannere.

På min anden hjemmeside www.smuktliv.dk finder du information og links til hjælp, hvis du selv eller en pårørende har været udsat for overgreb eller vold.

Min selvbiografiske bog "Farvel, negative sociale arv" kan bestilles på mail til info@smuktliv.dk Bogen koster kr. 60 + porto.


Ønsker du at følge min blog, kan du klikke på det orange RSS feed ikon nederst i højre side. Klik på "Indlæg" og "Abonner på dette feed".

Følg mig også på Facebook-siderne

Mere politisk fokus på overgreb mod børn

samt

Pernille Gyldensøe - Forfatter til "Farvel, negative sociale arv"

og besøg gerne min nye hjemmeside www.usynligear.dk - Et levende site om seksuelle overgreb, vold og dysfunktionelle familiemønstre.

Vi er voksne overlevere, pårørende og fagpersoner, som ønsker at bidrage med et nuanceret og respektfuldt billede af senfølge-problematikkerne. Sitet opdateres løbende med nye artikler og videoklip ud fra det personlige og faglige perspektiv.

Har du nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig på info@smuktliv.dk

Kærlig hilsen
www.smuktliv.dk
www.smukthjem.dk
www.usynligear.dk

Pernille Gyldensøe  • Kommentarer(4)//blog.smuktliv.dk/#post92