Pernille Gyldensøe´s blog ♥

Pernille Gyldensøe´s blog ♥

Hvorfor blogge?

At blogge er en uvurderlig del af min helingsproces, der formentlig vil være livslang. Mit liv har budt på megen sorg, smerte, kaos, glæde, kærlighed og lys i kraft af min fortid og nutid.

En del indlæg handler om italesættelse af følelserne omkring min opvækst i en dysfunktionel familie. Bloggen bliver også brugt til tankerne omkring, at være mor til et udviklingshæmmet barn med svært behandlelig epilepsi samt mere fredsommelige dagligdags ting.

Jeg er stadig i gang med processen og har valgt, at dele åbent og ærligt her på bloggen om sejrene og nederlagene.

Håber, at du får noget brugbart med på vejen. Du er meget velkommen til at kommentere på indlæggene, hvis du føler for det (også gerne anonymt). Velkommen til ♥

Fortsættelse..

Mine fritidsinteresserOprettet af Pernille Gyldensøe man, juni 11, 2012 12:55:18
Som fortsættelse på dette indlæg omkring træningen, har jeg taget en foreløbig beslutning. At jeg tager afsted igen. Giver det en chance og får en afklarende snak med træneren omkring rammerne og "do´s" og "dont´s". Jeg har indset, at jeg må være meget mere tydelig, for at passe på mig selv og mine egne grænser.

Jeg har hele vejen igennem været ufattelig glad for træningsformen og er nok en kende for stædig til, at jeg vil lade fortidens spøgelser styre mit liv og beslutninger for bestandigt.

Der er nu ikke noget særlig helte-agtigt eller sejt i min beslutning. For viser det sig, at være den forkerte beslutning, kan jeg frit gå min vej igen og finde en ny.

Under min tænkepause er det blevet mig klarere, at erfaringer - hvad enten de er gode eller dårlige - gør mig klogere på livet og ikke til den dummeste i verden ♥

  • Kommentarer(4)//blog.smuktliv.dk/#post78