Pernille Gyldensøe´s blog ♥

Pernille Gyldensøe´s blog ♥

Hvorfor blogge?

At blogge er en uvurderlig del af min helingsproces, der formentlig vil være livslang. Mit liv har budt på megen sorg, smerte, kaos, glæde, kærlighed og lys i kraft af min fortid og nutid.

En del indlæg handler om italesættelse af følelserne omkring min opvækst i en dysfunktionel familie. Bloggen bliver også brugt til tankerne omkring, at være mor til et udviklingshæmmet barn med svært behandlelig epilepsi samt mere fredsommelige dagligdags ting.

Jeg er stadig i gang med processen og har valgt, at dele åbent og ærligt her på bloggen om sejrene og nederlagene.

Håber, at du får noget brugbart med på vejen. Du er meget velkommen til at kommentere på indlæggene, hvis du føler for det (også gerne anonymt). Velkommen til ♥

Hjem ♥

Strø-tanker & citaterOprettet af Pernille Gyldensøe ons, juni 06, 2012 19:34:36
Faldt pladask for dette skilt i et butiks-vindue. Naturligvis på grund af sommerfuglen, men også teksten: "Home is where your story begins"


I al sin enkelhed startede min historie jo i mit barndomshjem. Historien, der rummer glæder, omsorg, angst, grænseoverskridelser etc.

Men da jeg stod og glanede udenfor butikken, tænkte jeg på de muligheder der er i mit nuværende selvskabte hjem for: Ny begyndelse. Nye minder. Ny historie.

Hvordan tolker du teksten?

  • Kommentarer(12)//blog.smuktliv.dk/#post75