Pernille Gyldensøe´s blog ♥

Pernille Gyldensøe´s blog ♥

Hvorfor blogge?

At blogge er en uvurderlig del af min helingsproces, der formentlig vil være livslang. Mit liv har budt på megen sorg, smerte, kaos, glæde, kærlighed og lys i kraft af min fortid og nutid.

En del indlæg handler om italesættelse af følelserne omkring min opvækst i en dysfunktionel familie. Bloggen bliver også brugt til tankerne omkring, at være mor til et udviklingshæmmet barn med svært behandlelig epilepsi samt mere fredsommelige dagligdags ting.

Jeg er stadig i gang med processen og har valgt, at dele åbent og ærligt her på bloggen om sejrene og nederlagene.

Håber, at du får noget brugbart med på vejen. Du er meget velkommen til at kommentere på indlæggene, hvis du føler for det (også gerne anonymt). Velkommen til ♥

Angreb og forsvar

Min personlige procesOprettet af Pernille Gyldensøe ons, maj 02, 2012 09:36:04

Bliver jeg angrebet, forsvarer jeg mig selv. Altid kampberedt. Det ligger på min rygrad. Jeg reagerer kraftigt på uretfærdigheder, usandheder, misforståelser og uretmæssige anklager. Har virkelig arbejdet med det i mange år, ikke mindst fordi min mand siden 1996 konstant har påmindet mig om, at nogle ting bare er spild af tid og energi. Men derfor rammer det alligevel. Jeg får den gammelkendte hjertebanken, lyst til at råbe og skrige og ophobning af negativ energi, der skal UD.

Hvordan kommer den så ud og bliver bearbejdet, når jeg ikke er et voldeligt menneske?

♥ Med musik - gerne Skunk Anansie på fuld skrue
♥ Træning hjemme ved sandsækken og på holdet
♥ Græsslåning
♥ Identifikation og udtryk af følelserne her på bloggen
♥ Fokus på de sjove finurlige ting, der hver dag sker med min datter

Alene dét, at få nedfældet ordene her, giver de negative følelser mindre råderum i mit indre. Jeg behøver ikke være kampberedt og i forsvarsposition konstant og slet ikke i sammenhænge, hvor situationen er opstået pga. angriberens uvidenhed. Det er ikke et forsvar værd.


  • Kommentarer(2)//blog.smuktliv.dk/#post67