Pernille Gyldensøe´s blog ♥

Pernille Gyldensøe´s blog ♥

Hvorfor blogge?

At blogge er en uvurderlig del af min helingsproces, der formentlig vil være livslang. Mit liv har budt på megen sorg, smerte, kaos, glæde, kærlighed og lys i kraft af min fortid og nutid.

En del indlæg handler om italesættelse af følelserne omkring min opvækst i en dysfunktionel familie. Bloggen bliver også brugt til tankerne omkring, at være mor til et udviklingshæmmet barn med svært behandlelig epilepsi samt mere fredsommelige dagligdags ting.

Jeg er stadig i gang med processen og har valgt, at dele åbent og ærligt her på bloggen om sejrene og nederlagene.

Håber, at du får noget brugbart med på vejen. Du er meget velkommen til at kommentere på indlæggene, hvis du føler for det (også gerne anonymt). Velkommen til ♥

Ordløs ♥

Tanker & citaterOprettet af Pernille Gyldensøe fre, marts 16, 2012 23:50:23

Jeg har en masse ord, der ikke kommer ordentligt ud for tiden. De sidste par uger har jeg lavet de første 5 kladder på blog-indlæg, der endnu ikke er færdiggjort. Der er for mange tanker og ord, der kører rundt i hovedet og de kommer kun ud i halve sætninger. Ufuldstændige.

Der er flere ting på det personlige plan, jeg skal finde mine ben i. Jeg skal lande på nogle ting, der er rigtig svære. Der er noget, der skal pakkes væk og begraves og andet, der skal findes og opdyrkes.

Måske jeg derfor sætter bloggen lidt på "Ordløs", ligesom jeg sætter mobilen på "Lydløs", mens jeg hviler og restituerer mig.

  • Kommentarer(0)//blog.smuktliv.dk/#post60