Pernille Gyldensøe´s blog ♥

Pernille Gyldensøe´s blog ♥

Hvorfor blogge?

At blogge er en uvurderlig del af min helingsproces, der formentlig vil være livslang. Mit liv har budt på megen sorg, smerte, kaos, glæde, kærlighed og lys i kraft af min fortid og nutid.

En del indlæg handler om italesættelse af følelserne omkring min opvækst i en dysfunktionel familie. Bloggen bliver også brugt til tankerne omkring, at være mor til et udviklingshæmmet barn med svært behandlelig epilepsi samt mere fredsommelige dagligdags ting.

Jeg er stadig i gang med processen og har valgt, at dele åbent og ærligt her på bloggen om sejrene og nederlagene.

Håber, at du får noget brugbart med på vejen. Du er meget velkommen til at kommentere på indlæggene, hvis du føler for det (også gerne anonymt). Velkommen til ♥

Ensomhed

Min personlige procesOprettet af Pernille Gyldensøe lør, november 26, 2011 14:49:58

Jeg vil nok altid være lidt anderledes. For jeg har oplevet ret så anderledes ting. Som barn, ung og voksen har jeg altid følt mig anderledes. Lidt ensom og udenfor -selv i selskab med andre. Jeg ved godt, at det starter indeni mig selv. At andre jeg er sammen med, kun vil mig det godt.

Den mest smertefulde ensomhed er dog alligevel den, der dukker op, når jeg er sammen med mennesker, som jeg aldrig burde føle mig ensom sammen med. Så rammer det på en eller anden måde bare hårdere, end hvis jeg blot var alene. I selskab med mig selv ♥

  • Kommentarer(1)//blog.smuktliv.dk/#post36