Pernille Gyldensøe´s blog ♥

Pernille Gyldensøe´s blog ♥

Hvorfor blogge?

At blogge er en uvurderlig del af min helingsproces, der formentlig vil være livslang. Mit liv har budt på megen sorg, smerte, kaos, glæde, kærlighed og lys i kraft af min fortid og nutid.

En del indlæg handler om italesættelse af følelserne omkring min opvækst i en dysfunktionel familie. Bloggen bliver også brugt til tankerne omkring, at være mor til et udviklingshæmmet barn med svært behandlelig epilepsi samt mere fredsommelige dagligdags ting.

Jeg er stadig i gang med processen og har valgt, at dele åbent og ærligt her på bloggen om sejrene og nederlagene.

Håber, at du får noget brugbart med på vejen. Du er meget velkommen til at kommentere på indlæggene, hvis du føler for det (også gerne anonymt). Velkommen til ♥

Når en 10-årig dreng mistænkes for voldtægt...

Seksuelle overgrebOprettet af Pernille Gyldensøe man, december 20, 2010 21:26:24
Det råber til himmelen, at der var nogen som burde have sat ind og stoppet denne 18-årige dreng langt tidligere, som BT i dag skriver om på dette link

http://www.bt.dk/krimi/mobilfilmede-14-aarig-pige-efter-sex

Allerede som 10-årig var han mistænkt for at have voldtaget en 6-årig pige. Hvis kvindelige lærere var bange for ham dengang, var der rigeligt med voksne omkring barnet som kunne have sat ind.

Det førte så vidt, at han nu har voldtaget en 14-årig pige, samt forsøgt voldtægt og mordforsøg på hans mors veninde!

Hans gerninger er ganske forfærdelige. Men burde en ansvarsfuld voksen ikke have taget ansvar dengang drengen var 10 år???

Hvor ville det have været godt, hvis han var blevet henvist til Janus Centret for behandling af hans drifter som 10-årig. Så havde overgrebene været stoppet for længe siden.
www.januscentret.dk

  • Kommentarer(5)//blog.smuktliv.dk/#post3