Pernille Gyldensøe´s blog ♥

Pernille Gyldensøe´s blog ♥

Hvorfor blogge?

At blogge er en uvurderlig del af min helingsproces, der formentlig vil være livslang. Mit liv har budt på megen sorg, smerte, kaos, glæde, kærlighed og lys i kraft af min fortid og nutid.

En del indlæg handler om italesættelse af følelserne omkring min opvækst i en dysfunktionel familie. Bloggen bliver også brugt til tankerne omkring, at være mor til et udviklingshæmmet barn med svært behandlelig epilepsi samt mere fredsommelige dagligdags ting.

Jeg er stadig i gang med processen og har valgt, at dele åbent og ærligt her på bloggen om sejrene og nederlagene.

Håber, at du får noget brugbart med på vejen. Du er meget velkommen til at kommentere på indlæggene, hvis du føler for det (også gerne anonymt). Velkommen til ♥

Cecilies historie

Andres bidragOprettet af Pernille Gyldensøe tir, februar 15, 2011 00:44:48
Cecilies historie er så hjerteskærende og fatal. Som 7-årig gik hun til købmanden, blev bortført og voldtaget af en voksen mand.

Hun pakkede overgrebet følelsesmæssigt sammen, voksede op og kom i arbejde som lærer. For 2 år siden brød hun sammen og blev psykisk syg. I stedet for hjælp, blev hun kastet rundt i systemet, fik afslag og afvisninger.

I dag er hun 27 år. Selvmordstruet og indlagt på den lukkede afdeling.

Sådan skal det ikke være. Sådan må det ikke være. Der skal være en klar handlingsplan og et beredskab, der tager hånd om ofre for seksuelle overgreb.

Hvis man er i tvivl om økonomien i det, skal man se det samfundsøkonomiske aspekt i seksuelle overgreb. Der bruges uanede ressorucer på lappeløsninger, når vi taler om seksuelle overgreb. Penge på bekæmpelse af kriminalitet, stofmisbrug, overførselsindkomster m.m. En omrokering af de ressourcer, der bruges til bedre hjælp for ofrene vil uden tvivl kunne betale sig.

Læs mere på dette link.
http://ekstrabladet.dk/nyheder/lederen/article1503505.ece

  • Kommentarer(2)//blog.smuktliv.dk/#post12