Pernille Gyldensøe´s blog ♥

Pernille Gyldensøe´s blog ♥

Hvorfor blogge?

At blogge er en uvurderlig del af min helingsproces, der formentlig vil være livslang. Mit liv har budt på megen sorg, smerte, kaos, glæde, kærlighed og lys i kraft af min fortid og nutid.

En del indlæg handler om italesættelse af følelserne omkring min opvækst i en dysfunktionel familie. Bloggen bliver også brugt til tankerne omkring, at være mor til et udviklingshæmmet barn med svært behandlelig epilepsi samt mere fredsommelige dagligdags ting.

Jeg er stadig i gang med processen og har valgt, at dele åbent og ærligt her på bloggen om sejrene og nederlagene.

Håber, at du får noget brugbart med på vejen. Du er meget velkommen til at kommentere på indlæggene, hvis du føler for det (også gerne anonymt). Velkommen til ♥

Justistministeriet i Scweiz på afveje

Politik og lovgivningOprettet af Pernille Gyldensøe tor, december 16, 2010 22:50:12

Rystet læser man på Ekstra Bladets hjemmeside, at Justitsministeriet i Scweiz seriøst overvejer at tillade forældre, at have sex med deres voksne børn!

Læs artiklen på dette link

http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article1470364.ece

Jeg har slet ikke ord for, hvor grotesk en tanke jeg synes det er. Lyst til sex med sine børn, starter nok ikke først når de bliver voksne og myndige. Det er helt sikkert en trang den pågældende forælder har og udøver på børnene fra de er små.

Desværre er der børn, som opvokser med incest og tror det er normalt, at dyrke sex med deres forældre. Disse børn vil til hver en tid forsvare deres "forhold" til forældrene.

Det er dybt skræmmende, at systemet svigter børnene og blåstempler incest.

  • Kommentarer(4)//blog.smuktliv.dk/#post0